Julefrokost på en ny måde
Mange virksomheder har grundet coronavirus aflyst den årlige julefrokost. Med kampagnen ”Giv en bid af julen” får nordjyske virksomheder imidlertid mulighed for at holde julefrokost – blot på en ny måde.
Restauratør Mikele Volpi, Restaurant SanGiovanni, siger:
”Julen er for mange der, hvor man polstrer sig til vinteren. Derfor er vores lys i tunnelen lige nu, at erhvervslivet vil gøre brug af vores fælles initiativ og sende deres medarbejdere ud at spise i små̊ hold i stedet for den traditionelle julefrokost. Det er stadig trygt at gå ud at spise.”
Med ”Giv en bid af julen” kan virksomheder sende medarbejderne afsted i mindre hold til et af de flere end 50 aalborgensiske spisesteder, der er med i initiativet.
Sarah Kruse fra Nordjysk Mad og Turisme, der står bag juleinitiativet, siger:
“Det er fantastisk, at vi står sammen og har samlet så mange spisesteder i Aalborg om en fælles indsats. Vi oplever et stærkt sammenhold i branchen og en stor lyst til at være kreativ og tænke ud af boksen. Vi håber, at vi igennem dette tiltag kan være med til at sprede glæde blandt virksomhederne og deres medarbejdere samt hjælpe en hårdt ramt restaurationsbranche.”
Læs mere om alternativ julefrokost her.
Du kan også se et par korte videoer om, hvordan vi hver især kan hjælpe en truet branche igennem krisen: Video 1 – Video 2.
Bragt i samarbejde med Erhverv Norddanmark