lørdag 18. maj 2024

TYVSTART PÅ FORÅRSSÆSONEN: MANGE 2021-PULJER OFFENTLIGGJORT

Er der revanche i luften fra efterårets kampe? Mange af forårets puljer er klar, så I kan se, om I får lov til revanche eller, om I skal møde de lokale rivaler. Nu kan I i hvert fald godt sætte forventningens glæde i gang sammen med det næsten nedbrændte julekalenderlys.

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Kalenderen fortæller os, at julen er lige om hjørnet. Der er dog mulighed for tidlige julegaver; mange af forårets puljer er nemlig offentliggjort, så man allerede nu kan se, om man får mulighed for revanche for efterårets nederlag til lokalrivalerne til foråret.

Mange af puljerne for den centrale turnering er udtrukket.

– Der er bevidst ikke indsat op- og nedrykningsstreger i herrerækkerne, da vi afventer behandling af forslag 4 på delegeretmødet, forklarer DBU Jyllands turneringschef, Ole Frandsen.

Herudover er der netop åbnet op for nytilmelding af hold til de laveste ungdomsrækker, Serie 6 Herrer og Serie 2 Kvinder, hvor tilmeldingsfristen er 1. marts (hold fra efterårets turnering er automatisk overført). Det sker naturligvis online – via KlubOffice.

Overblik: Disse puljer er offentliggjort
Der er tale om en stor portion af det samlede antal rækker, som er blevet offentliggjort. Det er nemlig alle de rækker, hvor der bliver spillet 14 kampe, som har set dagens lys i dag.

Det gælder følgende rækker:

Herrer: Jyllandsserien, Serie 1, Serie 2, Serie 3 og Serie 4

Kvinder: Kvinde serie Vest, Jyllandsserien Kvinder

Drengeungdom: U19 Liga 1, U19 Liga 2, U17 Liga 1, U17 Liga 2, U16 Liga 1, U16 Liga 2, U15 Liga 1, U15 Liga 2A, U15 Liga 2B, U14 Liga 1, U14 Liga 2A, U14 Liga 2B, U13 Liga 1, U13 Liga 2A og U13 Liga 2B.

Pigeungdom: U18 Liga 1, U16 Liga 1A, U16 Liga 1B, U15 Liga 1A, U15 Liga 1B, U14 Liga 1A og U14 Liga 1B.

De resterende centrale rækker bliver offentliggjort til foråret (den 9. marts) – dog med undtagelse af U13 Piger Liga 1 som offentliggøres 12. februar.

Sådan finder du din pulje
Du kan finde frem til dit holds pulje på flere måder. F.eks. ved at søge på din klub her nedenfor

Her kan du skrive navnet på din klub, og når du har fundet den, kan du – ved at klikke på den – få en oversigt over alle klubbens hold. Herefter kan du finde puljen.

 

Next Post