• Indsend nyhed
fredag 24. marts 2023
Aalborg Avis
 
 
 
  • Nyheder
  • Sport
  • Det sker
  • Erhverv
  • 112
No Result
View All Result
  • Nyheder
  • Sport
  • Det sker
  • Erhverv
  • 112
No Result
View All Result
Aalborg Avis
No Result
View All Result
CamillaafCamilla
18. juli 2019
in Nyheder
0
DELINGER
Share on FacebookShare on Twitter

Sommer frikadeller

 

Frikadellerne er jo en af danskernes ynglingsspise. Kyllingefrikadeller kan bruges som et alternativ til den klassiske frikadelle af fars. De er nemme at lave og bliver super lækre og møre.

 

Jeg har i denne opskrift brugt squash og soltørret tomater, så de får en smag af ferie og sommer, men du kan sagtens bruge andre slags. Det er også en nem måde at få flere grøntsager sneget ind i hverdagen.

Kyllingefrikadeller kan både serveres til aftensmaden eller bruges til madpakken dagen eften.

Opskrift på kyllingefrikadeller (4 personer)

Ingredienser:

  • 400 g kylling, hakket
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 dl minimælk eller skummetmælk
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 små fed hvidløg
  • 1/2 squash, reven
  • 20 g soltørret tomater, hakket
  • Salt og peber

Vejledning:

  • Hak løg og soltørret tomater, riv squashen og pres hvidløget.
  • Bland alle ingredienserne sammen og rør farsen til en ensartet masse.
  • Tilsæt salt og peber
  • Lad farsen hvile i 20-30 minutter i køleskabet
  • Opvarm en pande med fedtstof (smør) og steg frikadellerne til de er gennemstegte.

Der kommer cirka 16 frikadeller ud af portionen til 50 kcal pr. styk.

Du kan f.eks. servere dem sammen med en kold kartoffelsalat.

 

 
 
 
 
Next Post

Musik og gøgl med Michael Back og Aktivitetsjonglørerne

Aalborg Avis

Navigation

  • Kontakt os
  • Bliv meddeler
  • Køb annoncering på Aalborg Avis
  • Rettigheder og copyright

Følg os

No Result
View All Result
  • 112
  • Aalborg Avis
  • Bliv meddeler
  • Det sker
  • Erhverv
  • Indsend nyhed
  • Køb annoncering på Aalborg Avis
  • Kontakt os
  • Nyheder
  • Rettigheder og copyright
  • Sport

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside giver du samtykke til, at cookies bruges.