NIKOLAJ KIRK ER ALTID PÅ GASTRONOMISK OPDAGELSESREJSE
En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.
Kom bag om kameraet og tættere på:
- Arbejdet med Nak & Æd – og hør hvor titlen stammer fra?
- Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
- Smager en husmår godt?
- Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen…
OM NIKOLAJ KIRK
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmarkog ikke mindst det populære Nak og Æd.Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.
Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften i Musikkens Hus!
Arrangør: Tikko
kilde: Musikkenshus.dk