Hvem har ikke siddet på restaurant MEAT midt i Aalborg og fyldt gabet med en perfekt grillet bøf og lækkert tilbehør? Og hvem har ikke også tænkt, at sådan måtte maden da egentlig gerne smage, næste gang man inviterer naboerne over til grillaften?
Legendariske opskrifter frigives
Fortvivl ej, for nu åbner MEAT op for kisten med alle de hemmelige opskrifter. I deres nye kogebog kan du lære at lave flere af de efterhånden legendariske retter: fyldte portobellosvampe, mac and cheese med trøffel, jordbærdrøm og den grillede isbombe er bare nogen af dem.
Nåeja, og kød selvfølgelig! Bogen er også fyldt med tips og tricks til, hvordan man griller den perfekte bøf. Eller hvad med din helt egen, hjemmerøgede pulled pork?
Grillmenuen hele kvarteret snakker om
Kogebogen er i øvrigt sammensat på en måde, så alle kan være med, fortæller indehaver hos MEAT, Gitte Jensen:
”Kogebogen gemmer på tusindvis af kombinationer. Du kan starte blødt ud med at grille en ribeye og servere den med rødvinssauce og pommes fondant. Men du kan også gå helt kok-amok og skabe grillmenuen, hele kvarteret stadig snakker om næste år,” siger hun og remser en imponerende menu op bestående af to slags smør og dyppelse, tatar, tournedos, 4 slags tilbehør og 2 desserter.
”Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil bruge vores kogebog,” og vi glæder os til at høre om, hvordan lige præcis du har gjort, når vi ses i restauranten, siger Gitte Jensen.
Prisen er ikke en aprilsnar
Bogen kan købes på MEAT og i boghandlere i Aalborg, og det er IKKE en aprilsnar, at den kun kommer til at koste 149,95 kroner, hvilket rundt regnet er 100-150 kroner mindre, end hvad der normalt står på en kogebogs prisskilt.
”Ja, det er da den perfekte gave til grillmanden, der har alt,” griner Gitte Jensen.