Den danske ernæringsekspert Christian Bitz vil tilbyde sundere mad til konferencegæster. Det sker gennem et nyt samarbejde med et af Danmarks førende konferencecentre, Himmerland Golf & Spa Resort, der vil sætte sundhed og bæredygtighed på virksomheders mødedagsorden.
Sundhed er ikke nødvendigvis det første, der prioriteres, når danske virksomheder vælger konferencefaciliteter. Det vil man lave om på hos Himmerland Golf & Spa Resort, der nu indgår et nyt samarbejde med ernæringsekspert og TV-personlighed Christian Bitz om et nyt koncept, som har til formål at sætte sundhed på dagsordenen til danske virksomheders møder og konferencer.
– Det glæder mig, at vi nu kan indgå et samarbejde med en af de absolut dygtigste ernæringseksperter i den danske madindustri. Vi tror generelt på, at sund mad øger effektiviteten og dermed værdien af et møde eller en konference. Krop og hjerne skal ganske enkelt have de bedste arbejdsbetingelser, forklarer adm. direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort og fortsætter: Derudover vil vi gerne kunne give vores konferencegæster en oplevelse ud over det sædvanlige, når de besøger os – ikke mindst på madfronten.
Vil lave Danmarks bedste madkoncept
Christian Bitz har arbejdet med at fremme den danske folkesundhed i mere end 10 år. Han er blandt andet fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor han er involveret i forskning og udvikling af maden til patienterne, og nu retter den folkekære ernæringsekspert således blikket mod erhvervslivet:
– Jeg ser et stort potentiale i at arbejde med større organisationer og glæder mig til nu at tage hul på konferencemarkedet, hvor sund mad ofte er sporadisk og består af forældede tiltag. Det er samtidig et marked, hvor vi kan nå ud til en større mængde af mennesker og forhåbentlig inspirere dem til en sundere dagligdag – også når de forlader stedet. På den måde får jeg mulighed for at påvirke mennesker, jeg ellers ikke ville have mulighed for, lyder det fra Christian Bitz, som har store forventninger til det kommende samarbejde:
– Min ydmyge forventning er, at vi ender med at have det absolut bedste madkoncept i Danmark inden for møder og konferencer, der er tidssvarende og lever op til de krav og forventninger, vi med rette bør stille til den mad, vi indtager – både hjemme og ude. Maden bliver både sundere, mindre klimabelastende og mere lokal end noget andet sted i landet. Og så går vi naturligvis aldrig på kompromis med de gode smagsoplevelser. De mange kokke på Himmerland Golf & Spa Resort er rasende dygtige og glæder sig til de nye udfordringer. Og det gør jeg også!
Himmerland Golf & Spa Resort råder over 16 mødelokaler og er i dag en af Danmarks førende konferencecentre, der hvert år huser møder og konferencer for langt over 100 virksomheder. Resortet råder desuden over tre restauranter, der har stort fokus på lokale og bæredygtige råvarer.
– Christians tankegang i forhold til sundhed og bæredygtighed er et godt match til vores værdier her i Himmerland, og hans baggrund og ernæringsfaglige forståelse kan bidrage til at løfte niveauet i branchen, slutter Mark Bering.
Samarbejdet er skudt i gang med en workshop, hvor Christian Bitz og Himmerland Golf & Spa Resort i fællesskab skal udvikle det kommende koncept. Flere workshops følger, og konceptet er klar til de første konferencegæster i september.
Kilde: Christian Bitz og Himmerland Golf & Spa Resort