Man bliver sulten af den friske havlu2. Ikke mindst, når man står på havnen og ser på smukke sejlbåde i mange <mer. Derfor har Aalborg Events – der står bag Aalborg RegaBa – skruet op for det gastronomiske udbud <l årets event: Mad & Kulturs foodtruck-flåde ruller ind på havnefronten med auten<sk gademad fra alle verdenshjørner.
16 madboder med passionerede stadeholdere står klar til at traktere de titusinder af gæster, der forventes til Aalborg Regatta, og der er noget for enhver smag.
Fra flammegrillet argentinsk flanksteak, flæskestegssandwich og fish ’n’ chips til veganske retter fra Mexico, peruvianske empanadas, stenovnsbagt pizza, saftige sliders, søde pandekager og overdådige is. Og er man tørstig, er der både læskende fadøl, sodavand, smoothies og en vinbar.
Der bliver også skruet op for atmosfæren i Utzon Parken med hele 1.000 siddepladser mellem store oliventræer og funklende lyskæder. Aalborg Events, som arrangerer regattaen, har indgået samarbejdet med Mad & Kultur for at styrke arrangementet. De har store forventninger, fortæller projektleder Keld Rud Nielsen.
”Vi har længe ønsket, at mad og gastronomi skulle spille en rolle i forbindelse med Aalborg Regatta. Efter at vi havde været i dialog med Mad & Kultur, var det tydeligt for os, at vi havde fundet en samarbejdspartner, der kunne få det til at lykkes. Mad & Kulturs fokus på kvalitet og helhedsoplevelse for publikum var noget der, gjorde udslaget. Vi glæder os til at kunne byde Regatta-publikummet på inspirerende streetfood og har store forventninger til samarbejdet.”
En opfordring til de lokale
Mad & Kultur arbejder for at fremme god og mangfoldig madkultur fra alle verdenshjørner. Samtidig hylder de det lokale og vil gerne sætte et positivt og vedvarende aftryk på byer, de besøger – i år otte byer vest for Storebælt. Derfor kommer Thor Andersen, stifter og medejer af Mad & Kultur, med en opfordring:
”Er du madiværksætter eller en lokal restauratør, der har lyst til at prøve kræfter med gademad og festivaler, så hjælper vi dig gerne i gang. Vi er selv iværksættere og madfestivalerne er et sted, hvor du kan nå ud til et stort publikum. Vi har nogle pladser tilbage til Aalborg Regatta, hvis man interesseret.”
Ud over lokale islæt på madsiden bruger Mad & Kultur lokale leverandører og hyrer personale fra Aalborg til at stå i baren.
Til Aalborg Regatta er der ikke alene sejlbåde og streetfood – der et stort anlagt program med oplevelser og underholdning. Bl.a. er der koncerter med helt store navne som Christoffer, Annika Aakjær og Svea S på friluftsscenen på Slotspladsen.
For yderligere information, kontakt:
Thor Andersen, stifter og medejer, Mad & Kultur, 5370 8283, thor@madogkultur.dk Ulrika Mårtensson, pressekonsulent, Mad & Kultur, 2338 3072, ulrika@improvementby.dk