Byens bedste Thai takeaway har fået nye ansigter.
“Thaimad med kærlighed,” siger det nye team bag Mik-Mik, Saisamorn og Boy.
”Vi laver maden fra bunden, når den bliver bestilt – af friske råvarer og originale opskrifter,” fortæller Mik-Miks nye køkkenchef, Boy.
”Mange danskere elsker det thailandske køkken, og ønsker mere eller mindre chili så maden tilpasses den enkeltes gane. Derfor er det vigtigt for os at lave maden, som kunden ønsker det,” siger han.
Da restaurantens tidligere ejer Mik ville i gang med en uddannelse, valgte han at sælge butikken til de nye ejere, der havde en klar vision for Mik-Miks videre færd.
”Det var vigtigt for mig at finde den rigtige køber der kan videreføre den høje kvalitet,” lyder det fra Mik.
Håber at kunne lave en udvidet menu snart
Saisamorn og Boy har diskuteret muligheden for at ændre en smule på menuen. De er derfor startet ud med en forbedret udgave af de populære forårsruller, der nu fås i to udgaver; én med kylling eller én med svinekød. Desuden overvejer de, på opfordring fra flere kunder, om and skal genindføres på menuen.
”Nu ser vi lige tiden an, men vi håber at kunne lancere et nyt menukort i løbet af et par måneder. Vi skal lige være helt sikre på, at vi rammer det, vores kunder gerne vil have,” fortæller Boy Sile, som dog kan afsløre, at enkelte ændringer allerede er sket i form af et større udvalg i drikkevarer.
Ny webside er lanceret, og mere på vej.
Foruden små ændringer på menuen, så er også hjemmesiden mik-mik.dk blevet skiftet, ligesom en ny facebookside er blevet lanceret, men her stopper de digitale forbedringer ikke. Inden 1. april håber de nye ejere nemlig, at restaurantens kunder kan bestille direkte på webben, ligesom man håber at komme mere i gang med facebook, med flere nye tiltag.
Så skal det være nemt og lækkert i aften, så forkæl dig selv med en menu fra Mik-Mik.